Northwestern Pacific Railroad Network

Dedicated to Sharing the Heritage of Redwood Empire Railroading

 

After the fix "my favorites" link still went to Utube. I still needed to link through to another page on the website to get on. Then I clicked the "Main" tab to bring up the homepage. Then I clicked add to favorites. Got message... this one already there... want to override?... clicked yes. Signed off website. Clicked on favorites. Main page comes right up. All is good.

Views: 196

Comment

You need to be a member of Northwestern Pacific Railroad Network to add comments!

Join Northwestern Pacific Railroad Network

Comment by HUTCH 7.62 on January 27, 2012 at 5:07pm

I use comcast

Comment by George W Powell on January 26, 2012 at 6:04pm

Dave, I have had some connection problems on the iphone when not on wi-fi, but I wouldnt be supprised if comcast is the source of the problem. Thank you for the advice, I will use your method when there's a problem. I'm much more comfortable with a wrench than a computer.

Comment by Dave S. on January 26, 2012 at 4:44pm

Mr. Powell:  if you have Wi-Fi at home which connects to Comcast and your iPhone is able to connect to your at home Wi-Fi, then the problem is not Sprint, it's still a Comcast issue.  Try disabling Wi-Fi on your phone and attempt to connect to this site via Sprint.  I'll bet it will work.

 

I have been plagued by difficulties connecting to this site via Comcast, but these problems have diminished noticeably during the last month.

 

I have found a workaround to "Server/Page Not Found":  open three browser windows.  On each window click on your bookmark for this site.  Then rapidly switch from window to window hitting refresh (F5) as each window times out.  Eventually one will connect.

 

If you write comments, be sure to keep another browser window active on this site and navigate from page to page every few minutes to keep the connection alive.  Also, before you hit "Add Comment" be sure to Alt-A, and Ctrl-C to save all your text in case you lose your connection you won't lose your typing.

 

Comment by roky on January 26, 2012 at 11:29am

i have Comcast and I used to have the same problem, it would say server not found. but I haven't had  it happen for about a month now.

Comment by George W Powell on January 26, 2012 at 10:45am

Comcast is my isp, but i also get this message on my I phone browser as well. sprint is my cell provider.  The problem seems random.

Comment by Mark Drury on January 26, 2012 at 10:26am

George and Hutch, are either of you using Comcast as your ISP?  The only connection issues I seem to hear about are from Comcast users.  Apologies for the problems you are seeing but I've never been able to reproduce it, and I connect a dozen different ways during any given week.  Regards,

Mark D.

Comment by George W Powell on January 26, 2012 at 9:55am

I have been getting server not found messages when i try to access this site.

 

Comment by HUTCH 7.62 on January 16, 2012 at 9:08pm

Funny I have not been able to log onto this site for a week. And now half the time when I click on this site it sends me to a company who says this domain is up for sale.

© 2019   Created by Mark Drury.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service